Minikredieten.org

Minikredieten.org

Alle informatie over minikrediet of een minilening

Minilening aanvragen zonder papieren

Wat zou het fijn zijn. Met een simpel belletje naar de bank of naar een verstrekker van een bepaald krediet, regelen dat je binnen afzienbare tijd geld op je rekening hebt staan. Geen gedoe met het invullen van papieren, maar gewoon snel en eenvoudig het geld dat je nodig hebt, op je rekening gestort. Deze manier van werken is ongekend eenvoudig, maar het vraagt wel dat je wat actie onderneemt om het daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

Zonder papieren geld lenen!

Het klinkt als een slogan van een goedkope bank of als een slogan van een dubieus autobedrijf. Niets is minder waar. Het aanvragen van een minilening kan daadwerkelijk zonder papieren, zodat je snel en eenvoudig het geld op je rekening gestort kan hebben. En er is niets dubieus of ‘tricky’ aan. Wat je moet doen is je aanvraag voor je eerste minilening doen bij een partij die het mogelijk maakt om op lange termijn meerdere aanvragen op hetzelfde adres of op dezelfde account te verwerken. Daarmee is het mogelijk om vaker terug te komen bij de partij waar je de eerste aanvraag hebt gedaan. Dat scheelt tijd, werk en inderdaad: je hebt geen papieren meer nodig.

Daarbij is het wel goed om even wat dieper in te gaan op de werking van de minilening. Wat je moet weten, is dat je met de minilening een relatief klein bedrag, vaak in de range van 100 tot 600 euro, kunt aanvragen bij een (AFM-geregistreerde) kredietverstrekker. Dat bedrag krijg je snel gestort, maar moet je ook snel weer terugbetalen. Je betaalt er dan een kleine (rente)vergoeding over, vergelijkbaar met de kosten die je bijvoorbeeld maakt voor een lening op je creditcard. Zie het als een vergoeding voor het verlenen van de service.

Een minilening zonder onnodige administratieve handelingen

zonder papieren geld lenenHeb je de aanvraag voor het eerst gedaan? En heb je naar volle tevredenheid het bedrag gebruikt en weer terug kunnen storten? Dan kan het moment daar zijn om eventueel een nieuwe minilening aan te vragen. Dat kan op een eenvoudige en snelle manier: zonder papierwerk en zonder onnodige administratieve handelingen. Hoe je dat doet? Je gaat terug naar de aanbieder waar je al eerder een minilening aan hebt gevraagd. Omdat de aanbieder al weet hoe je er voor staat, kun je snel gebruik maken van je nieuwe minilening. Zonder rompslomp.

Comments are closed.