Minikredieten.org

Minikredieten.org

Alle informatie over minikrediet of een minilening

Minilening aanvragen als student

Een minilening aanvragen als student?Studenten hebben het zwaar. Je moet hard werken, hebt weinig geld, maar wel veel energie om een heleboel leuke dingen te doen. Kortom, je zit in de continue spagaat: wil ik feesten, studeren, werken, naar het buitenland, sparen, leren autorijden. Je investeert in veel dingen tegelijk, maar 1 ding is zeker: je komt bijna altijd geld tekort. Dat is vervelend, maar veel studenten hebben daar creatieve oplossingen voor. Ze gaan werken, kiezen een lucratief bijbaantje, kijken opa, oma en hun ouders vriendelijk aan en ze zorgen er voor dat ze altijd net genoeg geld hebben.

Maar soms lukt dat niet en is er tijdelijk wat extra geld nodig. Extra geld dat je kunt gebruiken om alvast de vliegtickets voor je buitenlandse stage te betalen of om te investeren in je mastertitel. Je weet dat er binnenkort een flinke bijdrage aankomt van je ouders of van je bijbaantje, maar nu heb je even geen geld. Een minilening kan dan de broodnodige lucht verschaffen. Heb je jezelf die lucht gegund? Dan moet je op zoek naar een plek waar je de minilening, vaak een bedrag van rond de 100 tot 600 euro kunt aanvragen.

Waar kan ik als student een minilening aanvragen?

minilening studentGelukkig zijn er veel plekken waar je die minilening echt aan kunt vragen en jezelf de ruimte kunt geven die je eigenlijk wel verdiend hebt. Wat je moet doen, is online op zoek gaan naar de aanbieders van echte minileningen. Vermijd flitskredieten, kies voor een minilening die je kunt aanvragen en die binnen een paar dagen op je rekening staat. Je hebt dan vaak een paar weken de tijd om het volledige bedrag plus een kleine rentebijdrage, terug te storten op de rekening van aanbieder. Een kind kan de was doen, en jij hebt weer geld.

Wat zijn de voorwaarden?

De voorwaarden zijn allereerst dat je kunt aantonen dat je het geld binnen de door verstrekker gestelde termijn weer terug kunt betalen. Daarvoor moet je aantonen dat je genoeg inkomsten hebt, op regelmatige basis geld gestort krijgt en niet te veel lopende schulden hebt. Voldoe je aan die voorwaarden? Dan kun je zonder al te veel problemen die minilening aan vragen. Zorg er wel voor dat je binnen de door de verstrekker gestelde periode het bedrag ook daadwerkelijk hebt terug gestort. Dat voorkomt vervelende boetes en extra bijdragen waar je niet op zit te wachten. Je zit immers al krap genoeg.

Comments are closed.